GZB-commissie - dagexcursie Parijs!

eifeltorenIn overleg met de gzb commissie wordt er weer een excursie naar Parijs georganiseerd. Gekozen is voor zaterdag 24 september a.s. Het vertrek is in de nacht van vrijdag op zaterdag, om 01.15uur vanuit Ridderkerk en we hopen om 23.30 uur weer terug te zijn.

De kosten voor deze dag bedragen €50,00 (inclusief bus, metro en programmablad) maar alles wat u meer geeft, komt ten goede aan het werk van de familie Lubbers.

Voor de invulling van de Parijs-dag kan er gekozen worden uit twee programma’s.

1. Allereerst is er het traditionele programma: een stadswandeling langs de High Lights in Parijs. Een mooie kennismaking met Parijs, of men er nu voor het eerst komt of opnieuw. (Een beklimming van de Eiffeltoren kunnen we niet garanderen. Daarentegen zoeken we een alternatief om Parijs vanaf een flinke hoogte te bekijken.)

2. Er is een schaduwprogramma waarbij eveneens aandacht wordt gegeven aan bekende plaatsen, maar daarnaast is er een wandeling opgenomen langs gebouwen en plaatsen die herinneren aan het protestantisme. Deze wandeling zal vooral in het Quartier Latin zijn.

Na een pauze trekken wij gezamenlijk op naar de parkeerplaats van de bus aan de Boulevard Pershing nabij de Porte Maillot.

Inschrijving vindt plaats na betaling met verstrekking van persoonlijke gegevens. Het bedrag van €50,00 (of meer!) kunt u betalen de komende maandagen van 19.00 tot 20.00 uur in de kerkvoogdijkamer.