Stille Week 2020Meditatieve bijeenkomsten Stille Week

In de Stille Week zijn er ’s avonds vier korte bijeenkomsten in de Singelkerk: op maandag 6, dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 april. Met Schriftlezing, gebed, samenzang en in stilte richten we onze gedachten op het lijden en sterven van de Verlosser. Het thema is: ‘Mensen langs de kruisweg’. De bijeenkomsten beginnen telkens om 19.30 uur en duren ongeveer drie kwartier. De kerk is om 19.15 uur open. We bidden om gezegende bijeenkomsten. Wilt u deze week een van de Schriftlezingen verzorgen, mail dan naar e.van.dalen@outlook.com.

Open Kerk

Op de zaterdagen 4 en 11 april, Stille Zaterdag, is er Open Kerk in de Singelkerk. De drempel is laag en daarom heel geschikt om iemand mee te nemen die (nog) zonder God door het leven gaat.

Op 4 april is de kerk van 12.00 tot 15.30 uur open. Diverse organisten bespelen dan het orgel: respectievelijk Guido van Esch, Willem Arkeraats en Erik Droogendijk. Tussen 14.00 en 15.00 uur laat muziekgroep Voice of Triumph uit Middelharnis zich horen.

Op Stille Zaterdag is de kerk tussen 13.30 en 16.00 uur open. Het orgel zwijgt dan.

Voor beide zaterdagen zijn gastvrouwen en -heren nodig; op 4 april alleen nog van 12.00 tot 14.00 uur. Graag voor 21 maart aanmelden bij Evelien van Dalen (e.van.dalen@outlook.com). Laten we niet vergeten voor dit werk te bidden.