Startweekend2016aStartweekend 2016

Als gemeente willen we ook dit jaar het nieuwe kerkelijk seizoen samen starten. Dat gaan we doen in een weekend dat bol staat van de activiteiten. Het thema dit jaar is ‘Samen bij Eén. Hopelijk zien we je bij één of meerdere activiteiten. Hier volgt een beknopt overzicht van het programma.

Vrijdagavond 16 september

Dit wil je niet missen : het ‘supercoole vrijdagavondspel’ in de Gorzen. Vanaf groep 8 leeftijd tot 15 jaar. Neem gerust vrienden en vriendinnen mee. We verwachten je om 20.45 uur bij Obadja. Aanmelden kan via het e-mailadres: startweekend@singelkerk.nl o.v.v. vrijdagavondspel.

Zaterdag 17 september

Op zaterdagmorgen verwachten we de allerjongste kinderen uit de gemeente met hun ouders in speeltuin Tegelpad in Slikkerveer. Ook de ouderen van de gemeente worden opgeroepen ‘op de koffie te komen’ in de speeltuin. We willen gemeenteleden vragen een lekkere taart te bakken voor bij de koffie. Wilt u of jij iets lekkers bakken? Geef het door aan ansvantzelfde@solcon.nl

Jullie zijn welkom tussen 10.15-12.30 uur.

Heeft u geen vervoer? Dan graag een mailtje naar startweekend@singelkerk.nl o.v.v. speeltuin. Tegelpad, of een telefoontje naar Gertine Kooijman, 0681496133

Op zaterdagmiddag is er een stoer outdoorprogramma. Voor het meedoen is een zwemdiploma een vereiste. Deze middag zal tussen 14-17 uur zijn aan het strandje bij de natuurspeeltuin in het Reijerpark. Aanmelden via startweekend@singelkerk.nl o.v.v. outdoorprogramma.

Zaterdagavond wordt een echte kampvuuravond! De kampvuuravond is een informele avond vol gezelligheid, vriendschap, ontmoeting, gemeente zijn, openheid, warmte en inhoud.

Hartelijk welkom vanaf 15 jaar! De toegang is gratis, maar in verband met het regelen van de catering willen wij graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Adres Lagendijk 273 vanaf 20.00 uur. Opgeven kan t/m zaterdag 10 september via kampvuuravond@singelkerk.nl

Zondag 18 september

9.30 uur – Morgendienst  met als thema ‘Samen bij Eén’

Na de dienst samen koffiedrinken