Openjeogen

Startweekend | vrijdag 16 t/m zondag 17 september

Het startweekend 2017 staat voor de deur met een hoop activiteiten en hopelijk zien we u en jou bij één of meerdere activiteiten. Het thema van dit jaar is ‘Open je ogen’.

Programma Startweekend:

Vrijdag 15 september

Vrijdagavondspel! Hey tieners, om het startweekend goed te beginnen is er weer een spannend avondspel bedacht! Dit jaar zal dat plaatsvinden op 15 september in het Oosterpark! Nieuwe plek en dus nog spannender! We verzamelen om 20.45 uur in Obadja en kom op de fiets! Het spel is voor iedereen vanaf groep 8 en tot en met 15 jaar. Neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Zorg dat je kleding aantrekt die vies mag worden. Je wordt thuisgebracht! Aanmelden kan via het e-mailadres:startweekend@singelkerk.nl   o.v.v. vrijdagavondspel. Als je vragen hebt, kan je die stellen aan Simon Koster (06-50416403) of Corina Gouweloos. We hopen dat jullie allemaal komen!

Zaterdag 16 september

Zaterdagochtend

Na het succes van vorig jaar, is dit jaar ook weer de speeltuin aan het Tegelpad gereserveerd. Op zaterdagmorgen verwachten we de allerjongste kinderen uit de gemeente met hun ouders in speeltuin Tegelpad in Slikkerveer. Dan zijn de kinderen nog lekker actief en kunnen de allerkleinsten ‘s middags lekker naar hun bed. We hebben de speeltuin geheel tot onze beschikking. De ouderen van de gemeente worden nadrukkelijk uitgenodigd ‘op de koffie te komen’ in de speeltuin. Gezellig! Mocht het minder lekker weer zijn, is er mogelijkheid om binnen te zitten, dus voor het weer hoeft u het ook niet te laten.

We willen hiervoor gemeenteleden vragen een lekkere taart te bakken voor bij de koffie. Wil je iets lekkers bakken? Geef het door aan ansvantzelfde@solcon.nl. Jullie zijn welkom tussen 10.15-12.30 uur. Heb je geen vervoer? Dan graag een mailtje naar startweekend@singelkerk.nl  o.v.v. speeltuin Tegelpad of een telefoontje naar Gertine Kooijman, 06-81496133.

Zaterdagmiddag

Zaterdagmiddag zijn de oudere kinderen (7-14 jaar) welkom van 14.00 tot 17.00 uur in het Oosterpark (parkeerplaats naast de Bloemenjungle). Trek wel oude kleding aan die vies mag worden, want we gaan ook klauteren en klimmen. Het zou fijn zijn als je jezelf opgeeft via startweekend@singelkerk.nl o.v.v. zaterdagmiddag, zodat we weten hoeveel er ongeveer komen. Als je vragen hebt, kan je die stellen aan Wim van Asperen (06-29113981)

Kampvuuravond

De zaterdagavond van het startweekend was vorig jaar een succes en daarom gaan we dit jaar voor de herhaling! De kampvuuravond is een informele avond vol gezelligheid, vriendschap, ontmoeting, gemeentezijn, openheid, warmte en inhoud. We beginnen de avond om 20.00 uur en na het zingen van enkele liederen zal dominee Ron van der Spoel met ons nadenken over het thema ‘gebedsvernieuwing in de gemeente’, waarna we gezellig met elkaar napraten rond verschillende kampvuren. En dat onder het genot van een hapje en een drankje. Het belooft echt een hele mooie avond te worden, dus zorg dat je erbij bent! Hartelijk welkom vanaf 15 jaar en omdat er ook catering geregeld wordt, willen wij graag weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen. De locatie is de tuin van de familie Van der Duijn Schouten aan de Lagendijk 273. Oh ja en het is helemaal gratis! Opgeven kan t/m zaterdag 9 september via kampvuuravond@singelkerk.nl. Als je vragen hebt, kan je die stellen aan Johan van Erk (06-29069531) of Raymond Schrik (06-27036098).

Zondag 17 september

Ochtend

Open je ogen! Dat is het thema dat tijdens de ochtenddienst centraal zal staan in de preek van dominee Van Lingen. Na de ochtenddienst is iedereen welkom in gebouw Obadja voor koffie/thee/fris/koek en om elkaar te ontmoeten. Aansluitend zal de preekbespreking gehouden worden naar aanleiding van de ochtenddienst waarbij iedereen vanaf 15 jaar welkom is! We zien je graag het hele programma! Heb je geen oppas kunnen regelen voor de kleintjes, maar wil je natuurlijk graag even wat komen drinken? (Ook) welkom!

Middag

Let op! De middagdienst begint vandaag om 16.00 uur. Zo heeft iedereen de tijd het startweekend om 18.45 uur in de kerk af te sluiten. Hier zullen we zingen over het openen van onze ogen… voor God, de gelovige ander en de wereld. Jong en oud is welkom! Tot dan