“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Want als we bidden, zijn er geen grenzen. Dan zijn er geen gevangenismuren en geen gesloten deuren.”  Anne van der Bijl

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen.

Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni.

De opzet is, mede door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, anders dan voorgaande jaren. Fysieke deelname aan gebed in (grote) groepen is vooralsnog niet reëel. Dit jaar kun je daarom thuis aan de Nacht van Gebed meedoen door het volgen van de livestream of via het YouTube kanaal van Open Doors.

Hoe doe je mee? Heel simpel: ga vrijdagavond 12 juni naar  https://www.opendoors.nl/nacht
 of ons YouTube-kanaal. Ontvang je graag een herinnering? Vraag dan het gebedsboekje aan via de website www.opendoors.nl


Het programma
De Nacht van Gebed vindt plaats van 21.00 tot 01.00 uur. Gedurende dit vier uur durende programma zal naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek zijn. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud.

Je kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken. We verwachten niet van je dat je de volledige 4 uren online aanwezig bent en meebidt, alhoewel we dat natuurlijk wel erg op prijs stellen.

Tijdens dit live programma is er een mogelijkheid om je reactie te plaatsen en blijf je op de hoogte van wat er elders in het land gebeurt.

We kijken ernaar uit om deze avond samen met jou voor onze vervolgde broeders en zusters in de rest van de wereld te bidden! Op een andere manier, maar met Gods zegen krachtiger dan ooit!

nachtvangebed2020