Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatschappelijk leven. Mensen raken ermee besmet, worden ziek en sommigen sterven er zelfs aan. Veel van de plaatsen waar ons dagelijks leven zich afspeelt zijn gesloten. Ook de kerken, waar elke week geloof, hoop en liefde geoefend en geleefd worden, moeten hun deuren sluiten voor het publiek.

Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, zullen de kerkklokken van de Singelkerk net als vorige week woensdag ook vanavond vanaf 19.00 uur weer een kwartier lang luiden.

Met deze ‘klokken van hoop en troost’ willen wij als Singelkerk, samen met heel veel kerken in Nederland, mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen.

 

Aansluitend zal dominee Kamphuis om 19.15 uur een meditatie verzorgen, die in een half uur gepaard gaat met liederen (via een CD) en gebed.

Deze uitzending is te volgen via de website van de Singelkerk: https://singelkerk.nl/diensten/live-meeluisteren.html en de YouTube Live Stream: https://www.youtube.com/channel/UC1mlMi2EeZ1i1tln8pnEhLA

 

klokken