ChristmaseventDe voorbereidingen voor het kerstevent, georganiseerd door 11 verschillende kerken in Ridderkerk, zijn in volle gang! De avond start om 19.30 in sporthal de Fakkel. We zijn nog op zoek naar verschillende mensen om deze avond te doen slagen.

Gezocht: toneelspelers

Voor de musical zijn we op zoek naar diverse mensen die toneel kunnen spelen.

De oefendata’s zijn op vrijdag: 6 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 15 december (generale repetitie). Geïnteresseerd? U kunt zich opgeven tot uiterlijk 29 september.
Wynette Teeuw wynetteteeuw@gmail.com

Gezocht: muzikaal talent
Voor deze avond zijn we ook op zoek naar muzikanten die een aantal liederen begeleiden.

U kunt zich opgeven tot uiterlijk 6 oktober.
Jan Peter Teeuw janpeterteeuw@filternet.nl

Gezocht: sponsoren
Uiteraard zijn er ook kosten verbonden aan dit evenement. We zijn daarom ook op zoek naar een aantal sponsoren. Mocht u in de mogelijkheid zijn om ons financieel te ondersteunen dan kunt u uw gift overmaken naar NL48 INGB 0000364749  t.n.v. de
penningmeester Evangelisatie comm. Prot. gem. de Levensbron o.v.v. Christmas Event

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Eddy van Donselaar evdonselaar@versatel.nl

Gezocht: opbouw/afbouw hulp
Vrijdag 15 december zal overdag de zaal opgebouwd worden en na afloop van het event zal de zaal ook weer leeg moeten. Hier kunnen we alle hulp bij gebruiken. Vele handen maken licht werk! Als u die dag in de gelegenheid bent dan horen wij dit graag!

Johan Vlietstra Johan@vlietstra.net

Wilt u alle voorbereidingen voor het kerstevent meenemen in uw gebed?