OpenKerkWe leven in een tijd en wereld vol onrust en onzekerheid ten gevolge van het Corona-virus. Daarom willen wij als gemeente opnieuw graag een moment van rust en bezinning bieden.

Met inachtneming van alle geldende maatregelen, zullen we de kerk openstellen voor mensen van binnen en buiten de gemeente, zodat het een plek wordt voor ieder die even op adem wil komen. Een plek van gebed, een gesprek of gewoon een moment van stilte.

U of jij bent van harte welkom! De kerk is vanaf volgende week tot 19 december op de volgende dagen open:

• Woensdagochtend van 11.30 uur tot 13.30 uur
  • Vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur

In het Singelblad staat vermeld dat er open kerk is op zaterdag 19 december, deze komt te vervallen.
Op 2e kerstdag zal er open kerk zijn van 14.00 uur - 16.00 uur. Wij hopen u hier later nog over te informeren.

Wil u of jij tijdens die open momenten bezoekers ontvangen? Aanmelden kan bij: Ronald Krijgsman (ronkrijgsman@gmail.com
of tel. 06– 38 080 54).