De Singelkerk
Iedere zondag welkom om 09.30 uur en 17.00 uur!
Van den Heuvelorgel
Looft den HEERE, want Hij is goed....
Verenigingsgebouw Obadja
Welkom

Heel hartelijk welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Singelkerk te Ridderkerk. 

De belangrijkste reden dat wij deze site hebben ontwikkeld is dat wij geloven dat de kerk een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen. Wij willen graag van de moderne communicatietechnologie gebruik maken om de boodschap van het heil in de Heere Jezus Christus bij de mensen bekend te maken. Daarnaast is de website uitermate geschikt om de gemeente en andere belangstellenden te informeren over de geplande en te plannen activiteiten en een ideale gelegenheid voor clubs en commissies om zich te presenteren.

Op onze site vindt u informatie over de geschiedenis van de Singelkerk, het Van den Heuvel-orgel, de clubs, commissies en verenigingen, de gemeenteactiviteiten en nog veel meer! Wij doen ons best om de op de website aangeboden informatie actueel en betrouwbaar te houden.

Wij nodigen u van harte uit om eens op uw gemakje rond te kijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website, of het luisteren of bijwonen van een van onze kerkdiensten vragen hebben, zijn wij graag bereid om naar uw vraag te luisteren en om (wellicht samen met u) het antwoord op uw vraag te vinden. U bent uiteraard ook iedere zondag van harte welkom bij onze diensten. De tijdstippen waarop de diensten plaatsvinden, staan elders op deze site.

Hartelijke groet van de kerkelijke gemeente Singelkerk.

  

Laatste nieuws

Actie voor stichting Ontmoeting
12 feb 2021 20:01

Stel je voor, dat je geen vaste woon- of verblijfplaats hebt in de huidige corona-tijd... Voor veel bezoekers van Ontmoeting is dat de dagelijkse realiteit!
Om deze mensen extra te ondersteunen, zijn  [ ... ]

lees verder
Klokken luiden tijdens de jaarwisseling
28 dec 2020 20:51

Tijdens de jaarwisseling zullen meerdere kerken in Ridderkerk en ook veel kerken in Nederland de klokken luiden, als teken van hoop en troost. Het Coronavirus heeft een grote impact op het maatscha [ ... ]

lees verder
Open kerk tijdens Advent
28 nov 2020 08:41

We leven in een tijd en wereld vol onrust en onzekerheid ten gevolge van het Corona-virus. Daarom willen wij als gemeente opnieuw graag een moment van rust en bezinning bieden.

Met inachtneming van a [ ... ]

lees verder
Help ons: wordt buddy
28 nov 2020 08:39

Heb jij een hart voor vluchtelingen? Wordt dan buddy/maatje!

Vluchtelingen hebben alles moeten achterlaten en komen nu in een wildvreemde omgeving terecht. Deze mensen willen wij graag helpen en dat  [ ... ]

lees verder