Jaarlijkse weergave
Per week
Vandaag
Startweekend | Zaterdagmorgen
Na het succes van vorig jaar, is dit jaar ook weer de speeltuin aan het Tegelpad gereserveerd. Op zaterdagmorgen verwachten we de allerjongste kinderen uit de gemeente met hun ouders in speeltuin Tegelpad in Slikkerveer. Dan zijn de kinderen nog lekker actief en kunnen de allerkleinsten ‘s middags lekker naar hun bed. We hebben de speeltuin geheel tot onze beschikking. De ouderen van de gemeente worden nadrukkelijk uitgenodigd ‘op de koffie te komen’ in de speeltuin. Gezellig!

Mocht het minder lekker weer zijn, is er mogelijkheid om binnen te zitten, dus voor het weer hoeft u het ook niet te laten.

We willen hiervoor gemeenteleden vragen een lekkere taart te bakken voor bij de koffie. Wil je iets lekkers bakken? Geef het door aan ansvantzelfde@solcon.nl.

Jullie zijn welkom tussen 10.15-12.30 uur.

Heb je geen vervoer? Dan graag een mailtje naar startweekend@singelkerk.nl o.v.v. speeltuin Tegelpad of een telefoontje naar Gertine Kooijman, 06-81496133.
Locatie Tegelpad, 2983 Ridderkerk, Nederland