Jaarlijkse weergave
Per week
Vandaag
Startweekend | Kampvuuravond!
De zaterdagavond van het startweekend was vorig jaar een succes en daarom gaan we dit jaar voor de herhaling! De kampvuuravond is een informele avond vol gezelligheid, vriendschap, ontmoeting, gemeentezijn, openheid, warmte en inhoud.

We beginnen de avond om 20.00 uur en na het zingen van enkele liederen zal dominee Ron van der Spoel met ons nadenken over het thema ‘gebedsvernieuwing in de gemeente’, waarna we gezellig met elkaar napraten rond verschillende kampvuren. En dat onder het genot van een hapje en een drankje. Het belooft echt een hele mooie avond te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Hartelijk welkom vanaf 15 jaar en omdat er ook catering geregeld wordt, willen wij graag weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen. De locatie is de tuin van de familie Van der Duijn Schouten aan de Lagendijk 273. Oh ja en het is helemaal gratis!

Opgeven kan t/m zaterdag 9 september via kampvuuravond@singelkerk.nl.

Als je vragen hebt, kan je die stellen aan Johan van Erk (06-29069531) of Raymond Schrik (06-27036098).
Locatie Lagendijk 273, 2988 AA Ridderkerk, Nederland