Singelkerk sneeuw december 2017 4606 5Zoekt u tijdens alle kerstdrukte een moment van bezinning, rust of een goed gesprek?

U bent van harte welkom op 2e Kerstdag in de Singelkerk.

De Singelkerk is open van 14:00 t/m 16:00 uur.

Wellicht herinnert u zich de Open Monumentendag nog? De dag waarop menig monument haar deuren opende voor publiek. Ook de Singelkerk heeft die dag publiek getrokken en mocht vele mensen verwelkomen. De rust en eerbied in het gebouw is kennelijk wat mensen trekt cq waar mensen behoefte aan hebben. Daarom willen we weer deze mogelijkheid bieden en de deuren van de kerk openzetten.

Naast stilte momenten (14:00 en 14:45 uur) is er voldoende tijd om te luisteren naar muziek.

Van 14:30 tot 14:45 en vanaf 15:30 uur zal er een muzikale omlijsting zijn. Neemt u plaats en geniet!

De Oudheidkamer (tegenover de Singelkerk) is vanaf 13:30 tot 16:30 uur ook geopend en is zeker een bezoekje waard. Daar staat voor u de koffie klaar.

We wensen u een fijne Kerst toe en hopen u te mogen ontmoeten.